16123 Numerohaku

PDF Print Mail

Tekstiviestillä selvität kätevästi kotimaiset nimet ja puhelinnumerot. Palvelu on käytettävissäsi 24/7 - myös ulkomailta!

16123 toimii ilman ylimääräisiä komentosanoja. Riittää, että lähetät numeron tai nimen tekstiviestillä sellaisenaan. Kirjoita esim. MAIJA MEIKÄLÄINEN TURKU tai 0505950550 ja lähetä numeroon 16123. Saat vastauksen saman tien tekstiviestinä.

Palvelun hinta on 2,95 €/haku. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Saunalahden, Soneran ja Telefinlandin liittymillä Suomessa ja ulkomailta.

Kuka soitti - kenen liittymä?

Lähetä tuntematon numero tekstiviestinä numeroon 16123. Saat vastausviestinä numeron haltijan julkiset tiedot.

Numero tai osoite hukassa?

Lähetä henkilön nimi ja paikkakunta tekstiviestinä numeroon 16123.  Saat vastausviestinä etsimäsi henkilön julkiset yhteystiedot.

Huomaathan, että samannimisiä henkilöitä voi olla useita. Tarkennuksena kannattaa käyttää kuntaa, kadunnimeä tai postinumeroa. Palvelu lähettää ensin kaksi viestiä - tarvittaessa saat seuraavat kaksi vastaamalla viestiin tekstiviestillä LISÄÄ (tai pelkkä L).

Hakuvinkkejä

Tarkentaessasi hakua osoitteella, älä käytä tarkkaa osoitetta. Useimmissa tapauksissa pelkkä kadunnimi riittää.  Myöskään yhtiömuotoja tai täsmenteitä (Oy, Tmi, vaihde, GSM jne) ei kannata käyttää. Väliviivalla (-) erotetut nimet voi kirjoittaa yhteen (esim. Ilta-Sanomat = Iltasanomat). Hakusanoja voi lyhentää *-merkillä. Nimillä haettaessa minimimerkkimäärä on kaksi merkkiä, numeroilla haettaessa minimimerkkimäärä on neljä.