Meille Contact Center tarkoittaa asiakaspalvelukumppanuutta

Onko harkinnassasi asiakaspalvelun ulkoistaminen? Etsitkö kumppania, joka huolehtii yrityksesi asiakaspalvelusta kuin omastaan? Ymmärtää sinun ja asiakkaittesi tarpeet, tarttuu innolla haasteisiin ja sitoutuu täysillä tavoitteisiin?

Sentraali tarjoaa korkealaatuista Contact Center -palvelua kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin. Olemme tuottaneet onnistuneita asiakaskohtaamisia jo vuodesta 1911 lähtien. Toimimme kaikissa asiakaspalvelukanavissa tarvittaessa 24/7.

Onnistuneet asiakaskohtaamiset syntyvät paitsi kokemuksen ja osaamisen myös aidon välittämisen kautta. Siksi tarvitaan motivaatiota ja työhön sitoutumista. Meillä Sentraalissa ne syntyvät panostamalla vahvasti työntekijöiden ammattitaitoon ja hyvinvointiin.

Varmista asiakkaittesi tyytyväisyys ja oma mielenrauhasi. Keskitä yrityksesi omat voimavarat ydintoimintaanne ja anna meidän vastata asiakaspalvelusta.

Lue lisää asiakaspalvelukumppanuudestamme  ja asiakaspalveluratkaisuista.

Olli Salmela

Etsitkö osaavaa kumppania?

Haluatko kuulla lisää, miten voisimme tukea yritystäsi asiakaspalvelulle asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa? Ota minuun yhteyttä, ja järjestetään tapaaminen.

Puh. 029 0100123