Asiakaspalvelu­ratkaisut

Meille Contact Center tarkoittaa asiakaspalvelu­kumppanuutta

Onko harkinnassasi asiakaspalvelun ulkoistaminen? Etsitkö kumppania, joka huolehtii yrityksesi asiakaspalvelusta kuin omastaan? Ymmärtää sinun ja asiakkaittesi tarpeet, tarttuu innolla haasteisiin ja sitoutuu täysillä tavoitteisiin?

Sentraali tarjoaa korkealaatuista Contact Center -palvelua kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin. Chat, some, sähköposti, puhelin – tuotamme laadukkaita asiakaspalveluratkaisuja, joilla yrityksesi varmistaa onnistuneet asiakaskohtaamiset kaikissa kanavissa tarvittaessa 24/7.

Sentraali numeroina

Meillä on erittäin vahva kokemus onnistuneiden asiakaskohtaamisten tuottamisesta, sillä olemme tarjonneet niitä jo vuodesta 1911 lähtien.

10M

Asiakaskohtaamista vuodesta

250

Osaavaa palveluammattilaista

80%

Asiakkaistamme suosittelisi Sentraalia

Onnistuneet asiakaskohtaamiset syntyvät paitsi kokemuksen ja osaamisen myös aidon välittämisen kautta. Siksi tarvitaan motivaatiota ja työhön sitoutumista. Meillä Sentraalissa ne syntyvät panostamalla vahvasti työntekijöiden ammattitaitoon ja hyvinvointiin.

Varmista asiakkaittesi tyytyväisyys ja oma mielenrauhasi. Keskitä yrityksesi omat voimavarat ydintoimintaanne ja anna meidän vastata asiakaspalvelusta.

Etsitkö erinomaista asiakaspalvelu­kumppania?

Haluatko kuulla lisää, miten voisimme tukea yritystäsi asiakaspalvelulle asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa? Ota minuun yhteyttä ja järjestetään tapaaminen.

Sulje