Myynnin tukipalvelut

PDF Print Mail

Etsimme asiakkaita siltä myyntialueelta, jossa teette kauppaa. Yhdistämme myyjänne ja potentiaaliset asiakkaanne mm. varaamalla heille tapaamisia, kartoittamalla uusia markkinoita ja tuottamalla myyjillenne liidejä.

Yrityksenne ensimmäinen kontakti potentiaaliseen asiakkaaseen on äärimmäisen tärkeä. Jotta myyntitapahtumasta syntyy miellyttävä kokemus, se kannattaa antaa ammattilaisten käsiin. Oikea kohderyhmä ja selkeä myyntiviesti ovat avain onnistumiseen kaikessa myyntityössä. Tarvittaessa autamme yritystänne suunnittelussa ja asiakasrekisterien hankinnassa. Ajanvaraushenkilöstömme on kokenutta ja asiantuntevaa. Siksi voit olla varma, että myyntiliidinne ovat hyvissä käsissä.

Buukkauspalvelussa etsimme kunkin myyjän alueelta potentiaaliset asiakkaat ja saatamme heidät yhteen. Näin myyjänne voivat keskittyä varsinaiseen kaupantekoon. Sovimme aikataulut valmiiksi useiksi viikoiksi eteenpäin myyjien kalentereihin hyödyntämällä online-kalenteria ja tarvittaessa ajanvarausjärjestelmää. Niistä kaikki tietoa tarvitsevat näkevät reaaliajassa, mitä myynnissä tapahtuu. Buukkauspalvelumme avulla pystyt ennustamaan ja suunnittelemaan myyntitoimintoja ja resurssointia pitkäjänteisesti.

Tuotamme asiakkaillemme myös muita myynnin tukipalveluja kuten asiakastietojärjestelmien ja -rekisterien päivitystä, tapahtumakutsujen varauksia, markkinoinnin jatkokontaktointia sekä asiakaspalvelua.

Lisätietoja
Olli Salmela
044 027 4848