Asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa

PDF Print Mail

Sosiaalinen media eli SoMe, (Facebook, Twitter, wikit, blogit, chatit, keskustelupalstat jne), tuo uusia haasteita ja mahdollisuuksia niin asiakaspalvelun hoitamiseen kuin imagon vaalimiseenkin.  Kuluttajat haluavat tulla palvelluksi niissä kanavissa, joita he itse käyttävät ja juuri silloin kun heille itselleen sopii - vaikka vuoden jokaisena päivänä ja kellon ympäri.

Mitä on asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa? Sitä samaa ja ammattitaitoista asiakaspalvelua, jota perinteisesti on tarjottu mm. puhelimitse ja sähköpostitse. Ja sitä, mitä Sentraali on tuottanut asiakkailleen moderointi- ja muina verkkopalveluina jo vuodesta 2003. Viedään yhdessä yrityksenne asiakaspalvelu sosiaaliseen mediaan.

Sentraalin monikanavainen palvelujärjestelmä mahdollistaa asiakkaiden palvelun suoraan esim. yrityksen tai tuotteen Facebook- tai Twitter-sivuilla. Yrityksen tai tuotteen Facebook-sivut tai Twitter-tili liitetään asiakaspalvelujärjestelmäämme, jonka kautta tuotamme palvelun. Kontaktit ohjataan asiakaspalvelijoille aivan kuten muistakin kanavista. Vastaamme asiakkaalle ja samalla koko yhteisö saa vastauksen.

Web Chatilla asiakaspalvelumme on tavoitettavissa reaaliajassa ja pystymme auttamaan asiakasta välittömästi. Web Chat -palvelu toimii asiakaspalvelijan tavoittavana linkkinä www-sivuilta tai verkkokaupasta. Co-browsing-yhteydellä voimme opastaa asiakasta "kädestä pitäen".

Palveluistamme löytyvät myös erilaiset moderointipalvelut ja verkkoyhteisöjen käyttäjien asiakaspalvelu ja käyttäjätuki.

Asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa sekä Web Chat -palvelu voidaan tuottaa erillisenä palveluna tai osana laajempaa asiakaspalveluratkaisua.

Tiesitkö?

Yli 75% suomalaisista kuluttajista kertoo asiakaspalvelukokemuksistaan sosiaalisessa mediassa. Lähes puolet on jättänyt hankkimatta tuotteen tai palvelun negatiivisten kommenttien johdosta - ja neljännes on kokeillut uutta tuotetta tai palvelua suositusten johdosta!

Hyödynnetäänkö tätä tietoa yrityksenne asiakaspalvelussa ja tuotteidenne myynnissä?

Lisätietoja
Olli Salmela
044 027 4848