Yritys

Johto

Toimitusjohtaja

Kaj Lindholm

Koulutus: Meriupseeri

Työhistoria: Toiminut yli 15 vuotta numeropalveluliiketoiminnan parissa. Vastannut aiemmin Elisan taksivälitystoiminnasta taksikeskuksen osastopäällikkönä sekä Elisan numeropalveluliiketoiminnasta Numeropalvelut-liiketoiminnan osastopäällikkönä. Siirtynyt vuonna 2001 liiketoimintakaupan yhteydessä Enirolle vastuualueenaan Voice-liiketoiminta Suomessa. Työskennellyt aiemmin lähes 10 vuotta eri upseerin tehtävissä Merivoimissa sekä myynti- ja esimiestehtävissä ISS:llä.

LinkedIn-1


Liiketoimintajohtaja, Asiakaspalveluratkaisut

Paavo Reinikainen

Koulutus: KTM

Työhistoria: Toiminut 20 vuotta asiakaspalvelun sekä myynnin kehittämisen ja johtamisen parissa. Ennen Sentraaliin tuloa tuottanut, myynyt ja kehittänyt Contact Center -palveluita yrittäjänä sekä toiminut erilaisissa johto- ja kehitystehtävissä mm. OP-Pohjola-ryhmässä.

LinkedIn-1


Johtaja, ICT ja kehitys

Timo Prittinen

Koulutus: Insinööri

Työhistoria: Toiminut yli 26 vuotta erilaisissa ICT-alan johto- ja kehitystehtävissä. Vuodesta 2012 työskennellyt Sentraalin IT-päällikkönä ja sitä aiemmin ICT-konsulttina ja ICT-yrityksen vetäjänä, kehitys- ja teknisenä johtajana contact center -yrityksessä, tietotekniikkapäällikkönä teleoperaattorilla ja systeemisuunnittelijana ICT-myynnissä.

LinkedIn-1

Johtaja, Talous, hallinto, HR

Jouni Venäläinen

Koulutus: KTM, FM

Työhistoria: Toiminut ennen Sentraalille tuloa neljän ja puolen vuoden ajan Gutta Oy:ssä talouskonsulttina ja projektivastaavana monipuolisissa taloushallinnon kehityshankkeissa sekä Stora Enso Oyj:ssä analyytikkona. Sitä ennen toiminut englanninkielen opettajana.

LinkedIn-1


Johtaja, 0100100-liiketoiminta

Pirjo Haaga

Koulutus: YO, kaup.tekn.MHT, muut tutkinnot markkinoinnista, kirjanpidosta, henkilöstöhallinnosta sekä VIA Leadership Academy

Työhistoria: Toiminut yli 15 vuotta Contact Center -liiketoiminnan parissa.
Työskennellyt niistä ensimmäiset kymmenen vuotta eri esimiestehtävissä Elisassa ja sen jälkeen Sentraalilla tuotantopäällikkönä vastuualueenaan Numeropalveluiden palvelutuotanto. Sitä ennen toiminut kustannustoimittajana Otavassa ja Weilin & Göös:llä.

LinkedIn-1