9. Maaliskuuta 2021

Viisi trendiä asiakaspalvelun maailmassa vuonna 2021

Lenita Pihl-Salminen

lenita.pihlsalminen@enirofinland.fi

Digitalisaatio on muuttanut asiakaspalvelua nopeaan tahtiin viime vuosikymmenen aikana ja nyt koronaepidemia on tuonut isoja muutoksia ihmisten elämään ja sitä kautta markkinoille. Verkkokauppa on esimerkiksi ottanut epidemian aikana valtavan loikan eteenpäin ja siirtyminen verkkokaupankäyntiin on todellakin tapahtunut.

Moni asia muuttuu nyt pysyvästi ja siksi yritysten on mukauduttava, sopeuduttava ja oltava nopeita. Etätyöhön siirtyminen, etäteknologiat ja etätuki osoittivat kuinka nopeasti asioita voidaan tehdä totutusta poiketen ja hyvinkin tehokkaasti. Yksi asia kuitenkin pysyy tulevina vuosina samana: asiakaskokemuksen valtava merkitys yritysten menestymisessä ja asiakaspalvelun oleellinen rooli osana sitä. 

Ajan tasalla pysyminen asiakaspalvelun muutoksista sekä mahdollisuuksien havaitsemisesta edellyttää aktiivista asioiden seuraamista ja niihin perehtymistä. Siksi kokosimme tänäkin vuonna kompaktin katsauksen asiakaspalvelun trendeistä. Ole hyvä, voit tutustua trendikatsaukseen ja hyödyntää sitä oman asiakaspalvelusi kehittämisessä!

Vuotuisesta raportistamme voit lukea seuraavista vuoden 2021 asiakaspalvelun trendeistä:

  • Kaupankäynnin siirtyessä verkkoon asiakaspalvelijoista tulee yrityksen kasvot
  • Asiakaspalvelijakokemus korostuu asiakaspalvelukokemuksen rinnalla
  • Ensin halutaan tehdä itse – itsepalvelu jatkaa suosionsa kasvattamista
  • Pelkkä monikanavaisuus ei riitä, voittava tekijä on omnichannel
  • Etätuen kasvu

Lataa trendikatsaus

Asiakaspalvelun trendit vuonna 2021

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan asiakaspalvelulle asetetut liiketoimintaa tukevat tavoitteet ja tarjoamaan erinomaista palvelua omille asiakkailleen. Seuraamme tarkkaavaisesti alan kehitystä, jotta voimme vastata myös tulevaisuudessa asiakkaidemme tarpeisiin. Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä!

Haluatko tarjota asiakkaillesi joka päivä parempia asiakaskohtaamisia?

Ota yhteyttä ja keskustellaan yhdessä miten voisimme auttaa yritystäsi.

Pyydä yhteydenottoa
Olli Salmela

Puh. 029 0100123