Referenssejä kumppanuuksistamme

referenssit_logo_3_kainuu

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä tuottaa Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Paltamon, Ristijärven, Sotkamon ja Suomussalmen kuntien sosiaali- ja terveyspalveluita. Sentraali hoitaa kuntayhtymän tarjoamien kuljetuspalveluiden tilausvälityksen öisin ja viikonloppuisin sekä toimii lisäresurssina päivisin.usean vuoden ajan.

Otaxi (Oulun Aluetaksi Oy) on parantanut asiakaspalvelun laatua yhteistyössä Sentraalin kanssa. Sentraali vastaa taksinvälityksestä 24/7 ja jonotusaikojen puolittumisen lisäksi ulkoistaminen Sentraalille on keventänyt yrityksen organisaatiojohtamista ja vapauttanut resurssienhallintaa. Merkittäviä säästöjä on syntynyt myös siitä, että kiinteiden kustannusten sijaan Otaxi maksaa ainoastaan vastatuista puheluista. Otaxin lisäksi Sentraali vastaa usean muunkin toimijan taksinvälityksestä. Organisoimme ja järjestelemme erilaisia taksitilauksia ja hallitsemme tehokkaasti suuretkin volyymivaihtelut.


referenssit_logo_6_my_safety

Kansainvälinen mySafety tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille erilaisia turva- ja vakuutuspalveluita. Sillä on Suomessa n. 120 000 asiakasta, joita se auttaa esimerkiksi sulkemaan kadonneita tai varastettuja maksukortteja, henkilöpapereita ja matkapuhelimia. Sentraali tukee mysafetyä asiakaspalvelun toteutuksessa 24/7.

Ultracom Oy kehittää, markkinoi ja tuottaa erilaisiin tarpeisiin radioteknisiä laitteita ja sovelluksia. Näitä ovat esimerkiksi GPS-koiratutkat metsästäjille, matkapuhelinohjelmistot luonnossa liikkuville sekä paikannuslaitteet porojen ja muun vapaana laiduntavan karjan seurantaan. Sentraali vastaa Ultracomin teknisestä asiakaspalvelusta metsästys- ja ulkoilusegmentteihin liittyvien tuotteiden osalta. Opastamme esimerkiksi laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönotossa sekä ongelmatilanteissa.

Etsitkö erinomaista asiakaspalvelu­kumppania?

Haluatko kuulla tarkemmin miten voimme tukea yrityksesi asiakaspalvelua ja
luoda parempia asiakaskokemuksia? Olli kertoo mielellään lisää, ota yhteyttä!

Pyydä yhteydenottoa
Olli Salmela

Olli Salmela

Myyntipäällikkö

Puh. 029 0100123