Tutustu kollegoihin

Tiina Suomala, myynti- ja asiakkuusvastaava

“Asiakkaat ja asiakkaiden kohtaaminen on parasta työssäni, tulen töihin kuin toiseen kotiini”

Tiina työskentelee Tampereella hoitaen Sentraalin asiakkuuksia siten, että asiakasyritysten tärkeimmät yhteystiedot ovat oikein ja saatavilla niitä tarvitseville.

– Työssäni hoidan paljon erilaisia selvityksiä siitä, missä asiakasyritys menee, onko se vielä olemassa, onko yrityksen nimi edelleen sama kuin aiemmin tai jopa myyty uudelle yrittäjälle. Asiakkaat tietävät itse parhaiten yrityksensä tilanteen ja osaavat kertoa siitä, tästä syystä kontaktoimme yrittäjiä ja myymme heille 0100100-palvelua. Tarjoamme asiakkaillemme myös erilaisia mediaratkaisuja niin kotisivutarpeisiin kuin Google- ja Facebook-mainontaan.

Ilmapiiri Sentraalissa on leppoisa ja vapaa, meillä kukkii huumori, tulen töihin kuin toiseen kotiini. Asiakkaiden kanssa pärjäämme parhaiten positiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella unohtamatta ihmisläheistä lähestymistapaa. Työssäni pitää olla kiinnostunut ihmisitä ja heidän toimintatavoistaan.

– Parasta työssäni on asiakkaiden kohtaaminen, missään muussa työssä en ole saanut niin suurta otosta eri ammateista, titteleistä ja aloista, kuin myydessäni 0100100-palvelua. Normaalisti arjessa emme kontaktoi lakimiehiä tai hautausurakoitsijoita ilman erillistä tarvetta. Olen oppinut eri aloista valtavasti ja päässyt tutustumaan harvinaisiin toimialoihin, joihin en olisi tutustunut muuten.

Suosittelen ihmisiä hakemaan kollegoikseni ennakkoluulottomalla asenteella, monille puhelimessa tapahtuva myyntityö tuntuu vieraalta. Sentraali on luotettava ja tunnettu yritys, haastaisin ihmiset kokeilemaan, että löytäisivätkö he sittenkin tältä alalta omat salatut vahvuutensa.

‹ Takaisin