21. Marraskuuta 2019

Meillä ihminen on asiakkaan asialla

Elisa Lindroos

Johtaja, Digitaaliset palvelut

Eniro Finlandin ”mediamyynti” uudestisyntyi kolmisen vuotta sitten. Rakensimme 0100100-yritystarjoamaa kattamaan pk-yritysten digitaalisen markkinoinnin keskeisempiä tarpeita. Samalla on syntynyt konstailematon myyntiorganisaatio, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Vanha, muttei vanhanaikainen

Emoyhtiömme Eniro Group on pohjoismaisena pörssiyrityksenä luonut meille turvalliset ja vakaat mahdollisuudet kehittyä ja kehittää. Juuremme juontavat yli sadan vuoden taakse, mutta vaikka olemme vanha talo emme ole vanhanaikaisia.

Myyjämme, joiden nimike meillä on tehtävänsä mukaisesti myynti- ja asiakasvastaava, ovat saaneet vaikuttaa asioihin ja heidän ideoitaan on kuunneltu ja toteutettu. Se on ollut mahdollista, koska meillä ei ole tapana sementoida asioita tiettyyn kaavaan, vaan pystymme muuttumaan hyvinkin ketterästi.

Matala organisaatio – aina saa apua

0100100-myynnissä on tällä hetkellä parisen kymmentä myynti- ja asiakasvastaavaa. Haluamme kasvaa ensi vuonna ja meillä onkin paikat tehtynä vielä kymmenelle uudelle henkilölle, tarvittaessa kaatuu seinää ja saadaan tilaa isommallekin määrälle. Myynti toimii pääasiassa Tampereelle ja Turussa. Vaikka kasvamme kovasti, meille on tärkeää pysyä ihmisenkokoisena myyntiorganisaationa, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja kaikilla on edelleen mahdollisuus vaikuttaa.

Myyntiä johdetaan läheltä, organisaatiomme on matala ja tavoitteena on, että aina saa apua ja esimies on lähellä tukemassa. Me olemme 0100100-perhe, jolla on yksi tavoite, jonka saavuttamiseksi kaikki tekevät töitä. Asiakas on meillä arjen keskiössä, ei vain juhlapuheissa. Haluamme ajatella asiakkaan parasta ja tarpeita, myös pidemmällä tähtäimellä. Valtaosa vanhoista asiakkaistamme onkin pysynyt matkassamme ihan alusta asti ja kasvanut mukanamme.

Mikä meillä on parasta?

Kun kysyimme myynti- ja asiakasvastaaviltamme, mikä meillä on parasta, niin vahvasti esille nousivat asiantuntijuus, asiakaskeskeisyys, mahdollisuus sovittaa oma elämäntilanne työhön, vaikuttamismahdollisuudet sekä aitous ja hyvä boogie. Yrityskulttuurimme kulmakivet asiakas, luottamus ja yhteistyö näkyvät selkeästi myynnin arjessa.

Näistä lähtökohdista on hienoa suunnitella tulevaisuutta, missä meille näkyy vahvaa kasvua digitaalisten markkinointiratkaisujen tarjoajana. 0100100 – sieltähän tunnetusti löytyy kaikki.

 

Jos myyntityö meillä alkoi kiinnostaa, niin hae heti!

#digitaalinenmarkkinointi #myynti #enirofinland #sentraalilife #0100100 #markkinointikumppani