Tutustu kollegoihin

Elisa Föhr, tiimivalmentaja

“Valmentajana huolehdin, että osaaminen on kunnossa ja tiimissä kaikki hyvin”

Elisa aloitti Sentraalilla kesällä 2010 ensin asiakasneuvojana ja otti myöhemmin vastaan myös tiimivalmentajan vastuun. Hänen tehtäviinsä kuuluu asiakkaiden palveleminen sosiaalisessa mediassa, chat- ja keskustelusivujen moderointi, sähköpostipalautteiden käsittely sekä puhelinpalveluihin vastaaminen. Lisäksi hänen vastuullaan on nykyisin uusien työntekijöiden koulutus, ohjeiden ja vastausmateriaalien päivitys sekä huolehtiminen siitä, että tiimissä on kaikki hyvin. Kun Elisalle tarjottiin tiiminvalmentajan paikkaa, ei hän epäröinyt hetkeäkään.  Elisan mukaan on mukavaa päästä jakamaan omaa osaamistaan uusille työntekijöille ja hän kaipasikin lisää uusia haasteita.

– Koulutuksessa käymme ensin asioita läpi teoriassa, jonka jälkeen siirrymme käytännön tekemiseen. Tässä vaiheessa istun vieressä neuvomassa mitä, miksi ja millä tavalla tehdään. Koulutuspäivinä käymme työtehtävät erillisinä osioina läpi. Varsinaisissa harjoitusvuoroissa kaikki tehtävät yhdistetään, jotta harjoittelijalle jää kokonaiskuva siitä, kuinka asioita kannattaa jäsentää vuoron aikana.

Asiakasneuvojan työssä tarvitaankin rentoa ja positiivista asennetta, huumorintajua sekä kykyä ratkaista ongelmia ja kuunnella asiakasta.

– Viihdyn Sentraalilla, koska meillä on mahtava työyhteisö, rento ilmapiiri ja tuemme toisiamme. Olen päässyt tutustumaan työn kautta mielenkiintoisiin asioihin ja ihmisiin. Työtehtävät ovat monipuolisia ja ajan oppii jotain uutta, joten homma ei käy tylsäksi.

‹ Takaisin