Tutustu kollegoihin

Hannele Taurovaara, asiakasneuvoja

“Nautin vaihtelevista työtehtävistä ja perheellisenä myös joustavista työvuoroista”

Hannele työskentelee useiden asiakasyritysten asiakaspalveluissa. Hän palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita ja on tekemisissä myös esim. eri virastojen sekä jälleenmyyjien kanssa.

– Työpäiväni ovat vaihtelevia. Käyn esimerkiksi puhelimitse läpi asiakkaan kanssa hänen laskuaan. Seuraavassa hetkessä vastaan sähköpostitse tulleisiin tiedusteluihin ja sitten teenkin jo kauppaa asiakkaan kanssa tai käännän asiakaskirjettä. Kaikissa tilanteissa varmistan, että asiakas saa kokonaisvaltaista palvelua niin, että hänen odotuksensa ylittyvät. Mottoni on Yes-I-Can!

Sentraali kannustaa jatkuvaan oppimiseen ja pyrkii huomioimaan työntekijöidensä erikoisosaamisen. Hannele, joka on viettänyt suurimman osan elämästään ulkomailla, pääsee esimerkiksi hyödyntämään työssään kielitaitoaan.

– Sentraalilla on helppo olla oma itsensä ja kynnys kysyä neuvoa on matala. Toisten kannustaminen on herkässä ja myönteisen palautteen antaminen tapahtuu luonnollisesti. Yhteenkuuluvuuden tunne on vahva ja monesti meillä on hauskaa työkavereiden kesken sekä töissä että työn ulkopuolella. Teen vuorotyötä ja perheellisenä iloitsen siitäkin, miten hyvin työvuorojen vaihtaminen tarvittaessa onnistuu. Nautin myös vaihtelevista vuoroista. Tullessani esimerkiksi iltavuoroon hyödynnän aamut joko ulkoilemalla tai viettämällä aikaa lasteni kanssa. Työ on hyvä vastapaino perheelle ja päinvastoin.

‹ Takaisin