Tutustu kollegoihin

Johanna Leinonen, resurssikoordinaattori

“Saan oppia uutta joka päivä ja kollegoiden kanssa on hauskaa”

Johanna toimii resurssikoordinaattorina, sekä tarvittaessa tiimivalmentajana. Hän aloitti 80-luvun lopulla kesätyöntekijänä silloisen Helsingin Puhelinyhdistyksen vikakonttorissa.

– Olin pitkään asiakasneuvojana sekä tiimivalmentajana numeropalvelussa ja nyt olen toiminut joitakin vuosia resurssikoordinaattorina. Työ on hyvin monipuolista. Työvuorojen suunnittelun lisäksi, vastailen tarvittaessa numeropalvelupuheluihin, autan myös mielelläni uusien asiakasneuvojien perehdyttämisessä, sekä valmentamisessa.

– Työvuorojen suunnittelu ja resurssitarpeen tarkka ennustaminen on haastavinta. Resurssitarpeeseen vaikuttaa hyvin paljon erilaisia asioita, mm. sääolosuhteet sekä erilaiset tapahtumat. Työvuorot suunnitellaan ja jaetaan työntekijöille useita viikkoja etukäteen, mutta pientä säätöä niihin joudutaan joskus tekemään myös hyvin lyhyellä varoitusajalla.

– Olen viihtynyt todella hyvin nykyisessä tehtävässäni. Haasteita on sopivasti ja jokainen päivä on uusien asioiden oppimista ja oman osaamisen kehittämistä. Päivän pelastaa monesti, kun joku työntekijä tulee kiittämään mieluisista työvuoroista. Usein meillä on myös todella hauskaa, nauramme ja vitsailemme kollegoiden kanssa.

‹ Takaisin