Kulttuurimme

Yrityskulttuuri luo yrityksen selkärangan ja sitä rakennetaan jokapäiväisellä toiminnalla. Meidän kulttuurissamme korostuu suvaitsevainen, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Meille on tärkeää olla hyvä ja vastuullinen työnantaja työntekijöillemme sekä luotettava kumppani asiakkaillemme. Me menestymme, kun asiakkaamme menestyvät.

 

Meidän kulttuurimme ilmenee tavastamme toimia

  • Asiakaslähtöisesti ja luottamuksella
  • Aina parempaa tavoitellen
  • Hyvällä yhteistyöllä

Näin yhdessä kuvailemme kulttuuriamme

Henkilöstöämme yhdistää vahva auttamisen kulttuuri, hyvä yhteishenki ja kaverin kannustaminen.

 

Suvaitsevaisuus ja erilaisuuden hyväksyminen ovat meille itsestään selviä asioita; meillä on töissä monen ikäisiä, eri kulttuureista tulleita, työuraansa aloittavia ja pitkään työelämässä olleita.

Työyhteisössämme vallitsee luottamus ja olemme ihmisinä ja yksilöinä tasa-arvoisia. Jokaisen työpanos on yhtä tärkeä.

Olemme joustavia työssämme ja toiminnassamme. Pyrimme suunnittelemaan ja ennakoimaan toimintaamme varmistaaksemme tehokkuuden sekä tuottavuuden ja että asiakkaat saavat palvelunsa. Pystymme myös pulma- tai häiriötilanteessa toimimaan hallitusti.

Korostamme palvelukulttuuria – asiakkaan palvelukokemus on meille tärkeä ja haluamme olla joka päivä vähän parempia. Olemme luottamuksen arvoisia asiakkaillemme ja pidämme minkä lupaamme.

Työskentelemme tavoitteellisesti ja yrityksen etu on meidän etumme – ja toisinpäin.

Muutos on luonnollinen osa normaalia toimintaamme ja kehittymistämme. Lähestymme uusia asioita ennakkoluulottomasti ja koemme, että uuden oppiminen on positiivinen ja tavoittelemisen arvoinen asia.

Haluaisitko liittyä joukkoomme? Toimi heti!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai jätä avoin hakemus:

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT