DNA – aina asiakkaidensa tavoitettavissa

DNA-logo

Aina tavoitettavissa

DNA on tunnettu suomalainen tietoliikennekonserni ja brandi, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA:n ja Sentraalin yhteistyö alkoi vuonna 2008.

Sentraalin kanssa voin luottaa siihen, että niin palvelu- kuin asiaosaaminenkin ovat korkealla tasolla.”

— Jouko Kalsi, osastopäällikkö, DNA

DNA haluaa tarjota asiakkailleen hyvää ja nopeaa palvelua. DNA:n haaste on ollut korkean palvelutason takaaminen kustannustehokkaasi vuorokauden ympäri volyymivaihtelujen takia.

Sentraali vastaa asiakaspalvelusta DNA:n oman asiakaspalvelun ollessa suljettuna. Palvelu koostuu pääasiassa vika- ja kuuluvuusilmoitusten vastaanottamisesta, matkapuhelinliittymien väliaikaisesta sulkemisesta katoamis- ja varkaustapauksissa sekä erilaisten liittymien ja lisäpalvelujen vikojen kirjaamisesta.

Sentraalin kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta DNA on aina asiakkaidensa tavoitettavissa. Nopean ja jatkuvan saavutettavuuden lisäksi DNA:n asiakkaille tarjotaan hyvää ja asiantuntevaa palvelua kaikissa tilanteissa.

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää miten voisimme tukea yritystäsi asiakaspalvelulle asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa? Olli kertoo mielellään aiheesta tarkemmin.

Pyydä yhteydenottoa
Olli Salmela

Olli Salmela

Myyntipäällikkö

Puh. 029 0100123