Sentraali lyhyesti

Tuotamme laadukkaita asiakaspalveluratkaisuja, joilla yrityksesi varmistaa onnistuneet asiakaskohtaamiset kaikissa kanavissa joka päivä vuoden ympäri.

Hoidamme asiantuntemuksella yrityksesi asiakaspalvelun monipuolisesti kaikissa kanavissa: palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen – missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Lisäksi hoidamme teknisen tuen, moderoinnin, myynnin ja asiakkuudenhoidon sekä puhelinvaihteen. Kykenemme hoitamaan tehokkaasti ja laadukkaasti suuriakin volyymejä. Tunnemme kuluttajat ja heidän tarpeensa, sillä olemme tuottaneet onnistuneita asiakaskohtaamisia jo vuodesta 1911.

Sentraali numeroina

Meillä on erittäin vahva kokemus onnistuneiden asiakaskohtaamisten tuottamisesta, sillä olemme tarjonneet niitä jo vuodesta 1911 lähtien.

10+

Miljoonaa asiakaskohtaamista vuodesta

400+

Osaavaa asiakaspalvelun ammattilaista

80%

Asiakkaistamme täysin samaa mieltä: Sentraali on luotettava ja joustava kumppani

Yrityksille räätälöityjen asiakaspalveluratkaisujen lisäksi tuotamme myös kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0100100-hakupalveluita. 0100100 on palvelu, josta löytyy helposti henkilöiden, yritysten ja palveluiden yhteystiedot soittamalla, tekstaamalla ja klikkaamalla netistä joka päivä 24/7. Yritysasiakkaille tarjoamme lisäksi löydettävyyttä, erottuvuutta ja myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja. Lisätietoja 0100100-hakupalveluista sekä digitaalisista markkinointiratkaisuista yrityksille: www.0100100.fi.

Toimimme noin 400 hengen voimin Helsingissä, Kajaanissa, Rovaniemellä, Tampereella ja Turussa. Teemme tiivistä yhteistyötä Eniro 118118:n kanssa ja tarjoamme asiakaspalveluratkaisuja myös Ruotsissa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1000 työntekijää Pohjoismaissa. Lue lisää Eniro-konsernista.